HAMACHI VICTORIA 50

SKU 10789
52.275 мкд
Во Продавница
1
Детали за производот
Модел: VICTORIA 50 - 4T
Моќност: 3.2 hp
Тип на мотор: 50cc - 4-Тактен
Ладење: Водено
Стартер: Електричен / Курбла
Предна / Задна Гума: 3.50-10 / 3.50-10
Предна / Задна Кочница: Диск / Диск
Зачувајте го овој производ за подоцна