TRINX CUTE 1.0

SKU 18212
8.900 мкд
Во Продавница
1
Детали за производот
Рам TRINX Hi-Ten челична рамка 406MM, Lady
Виљушка Hi-Ten челична виљушка
Касета Челична 16Т
Ланец КМС
Седиште TRINX Comfort
Гуми 24" х 1-3/8
Зачувајте го овој производ за подоцна