AUX Диспанзер за вода HD 1027

17586

AUX Диспанзер за вода HD 1027 17586

AUX Диспанзер за вода HD 1027

ОПИС:

1. Топла, нормална и ладна вода.
2. Со додатна фиока.
3. Резервоар од нерѓосувачки челик.
4. Компресорско ладење со мала потрошувачка.
5. R134A фреон.
6. Прицврстен резервоар.
7. Нова ABS пластична технологија.
8. Три отвори за вода.

СПЕЦИФИКАЦИЈА:

- Волтажа 220 V
- Фрекфенција 50Hz / 60Hz
- Греење - моќност 550 W
- Ладење - моќност 85W
- Температура на топла вода ≥
90℃ 5.0 L / h
- Температура на топла вода ≤10℃ 1.5 L / h
- Капацитет на топла вода 1.0 L
- Капацитет на ладна вода 2.5~3.0 L

7500 мкд In stock
UPC:17586
Brand:AUX
Димензии 330мм х 345мм х 1015мм (0)
Боја Сребрена (0)