AUX 24 Инвертер ASW - H24F4/DBR1DI-RU

15127

AUX 24 Инвертер ASW - H24F4/DBR1DI-RU 15127

Во пакет со климата спаѓа и 3m бакарни цевки , 3m кабел за поврзување на внатрешната и надворешната единица, бандаж трака, 1.5m кондензациско црево.


Опсег на ладење (надворешна температура): од -10 до +46­ °C

Опсег на греење(надворешна температура): од -15 до +24­ °C

Номинална моќност

Ладење:7000W
Греење:7300W
Одржување:2,7 kg/h
Номинална потрошувачка на енергија:
Ладење:3300W
Греење:3500W
Номинално моментално вклучување:
Ладење:4.57 A
Греење:4.30 A
Максимална моќност: 3,400W
Максимална влезна струја: 15 A
EER Ладење: SEER 6.10(A++) W/W
COP Греење: SCOP 3.80(A) W/W
Извор за напојување: 220-240V~/50Hz
Фреон: R410A
Циркулација на воздухот: 450 m3/h
Димензија: 902mm x 795mm x 332mm
Нов модерен дизајн со позадински LED дисплеј
I FEEL - функција на дување
Blue Fin - кондензаторска технологија44900 мкд In stock
UPC:15127
Brand:AUX
Опсег на ладење Надворешна температур​​а од -10 до +46­ °C (0)
Опсег на греење Надворешна температур​​а од -15 до +24­ °C (0)
Номинална моќност Ладење:7.000W (0) Греење:7.3​00W (0)
Номинална потрошувач​ка на енергија Ладење:2.070W (0) Греење:2.080W (0)
EER Ладење SEER 6.10(A++) W/W (0)
COP Греење SCOP 3.80(A) W/W (0)