CITY COCO

18294

CITY COCO 18294

CITY COCO е со по различен дизајн од класичниот изглед на тротинет или скутер. Моделите, кои имаат максимална брзина од 40 км / ч и опсег од 30 км до 60+км зависно од моќноста на батеријата. CITY COCO го имаме на располагање со три модели на батерии.

- CITY COCO со кој има обсег на поминување од 30+ км.

- CITY COCO со 14 Ah литиум-јонска батерија кој има обсег на поминување од 45+ км.

- CITY COCO со 20 Ah литиум-јонска батерија кој има обсег на поминување од 60+ км.

CITY COCO располага со моќен 1500 W електро мотор кој е доста амбициозен за време на искачување до 25 ° нагиб, како и 15 Tubes контролер за високи перформанси и одличен сопирачки систем составен од диск кочници на предното и задното тркало.Ќе уживате во возењето со 8 " фелни, прилагодени браници и стилски гуми со импресивни димензии 225/55-8.
CITY COCO располага со целокупна опрема за учество во сообраќај како што се предно светло, предни и задни жмигавци, ретровизори и стоп светло.

46125 мкд In stock
UPC:18294
Brand:Hamachi
Одбери батерија 14 Ah (4920) 20 Ah (9840)
Расположливи бои Сина (0) Црна (0) Црвена (0)
CITY COCO CITY COCO CITY COCO CITY COCO CITY COCO CITY COCO CITY COCO CITY COCO CITY COCO CITY COCO