ENI i-Ride 5W-40

17294

ENI i-Ride 5W-40 17294

Врвен синтетички лубрикант, се препорачува за најновата генерација на мотори и скутери. Лесно стартување, одличен вискозитет, константно подмачкување при употреба на моторот.

590 мкд In stock
UPC:17294
Brand:ENI