GARELLI XO 50

11217

GARELLI XO 50 11217

Секој може да биде импресиониран од агресивниот дизајн на Garelli XO 50 за разлика од било што друго. Втората точка е впечатливата изработка на скутерот. Вклопувањето на маските е беспрекорно, квалитетот на материјалите е на високо ниво. Димензиите го прават да биде компактен, исто така, за 50сс скутер доаѓа со седиште XO кое е удобно за две возрасни лица,бидејќи дизајнерите ја искористиле ергономијата на дизајнот.

Model: Garelli XO 50 – 2T
Engine type: 49.30ccm, Single cylinder, 2 stroke
Cooling: Air cool
Starter: Electric & kick
Ignition: Capacitor discharge ignition (CDI)
Fuel System: Carburator
Front Suspension: Telecopic fork
Rear Suspension: Spring single shock
Length x Width x Height: 1,960mm x 690mm x 920mm
Wheelbase: 1,410mm
Dry weight: 82 kg
Fuel Capacity: 6 L
Front / Rear Brakes: Single disc / Expanding brake
Front / Rear wheel travel: 90mm / 70mm
Front / Rear Tire: 90/80-16 / 110/70-14
73800 мкд In stock
UPC:11217
Brand:Garelli
Тежина 82 kg (0)
Боја Црвена (0) Бела (0)
Димензии Должина - 196 cm (0) Ширина - 69 cm (0) Висина - 92 cm (0)
GARELLI XO 50 GARELLI XO 50 GARELLI XO 50 GARELLI XO 50