HAMACHI ET- A4 PLUS

SKU 18273
24.900 мкд
Во Продавница
1
Product Details

МОДЕЛОТ СЕ ПРОДАВА БЕЗ СЕДИШТЕ

Модел - HAMACHI ET-A4 PLUS
Мотор:
Номинална моќност - 350W
Максимална моќност - 700W
Задна кочница Гуртни
Батерија - Литиумска 36V . 10.8 Ah
Конструкција - Алуминиум
Големина на тркала - 8"
Максимална брзина 25 km/h
Обсег со полна батерија: 20-30 km
Максимален нагиб на искачување - 15°
Носивост - 120 kg
Тежина - 19 kg
Има предни и задни амортизери

Save this product for later