HAMACHI ET-A1 GT

A1 GT

HAMACHI ET-A1 GT A1 GT

Подобрена GT верзија од веќе бараниот HAMACHI ET-A1 , која може да се пофали со својот 18 амперски спортски контролер и неверојатната литиумска батерија од 14 амперчаса, со кои HAMACHI ET-A1 GT се вбројува во врвот на светските електрични тротинети со своите перформанси.

МОДЕЛОТ СЕ ПРОДАВА СО СЕДИШТЕ И БЕЗ СЕДИШТЕ.

Модел - HAMACHI ET-A1 GT
Мотор:
Номинална моќност - 400W
Максимална моќност - 800W
Предна/Задна кочница Диск/Диск
Батерија - Литиумска 36V . 14 Ah
Конструкција - Алуминиум
Големина на тркала - 10"
Максимална брзина 30 km/h
Обсег со полна батерија: 20-30 km
Максимален нагиб на искачување - 20°
Носивост - 120 kg
Тежина - 20 kg
Има предни и задни амортизери

32500 мкд
UPC:n
Brand:Hamachi
Дополнителна опрема Со седиште (1800) Без седиште (0)
Носивост 120 kg (0)
Максимална брзина 30 km/h (0)
Обсег со полна батерија 30 km (0)
Расположливи бои Бела (0) Црна (0)
HAMACHI ET-A1 GT HAMACHI ET-A1 GT HAMACHI ET-A1 GT HAMACHI ET-A1 GT HAMACHI ET-A1 GT HAMACHI ET-A1 GT