HAMACHI ET-A10

SKU 18275
11.690 мкд
Во Продавница
1
Product Details
Модел - HAMACHI ET-A10
Мотор:
Номинална моќност - 150W
Максимална моќност - 300W
Предна/Задна кочница
Електронска/Механичка
Батерија - Литиумска 21.6V . 2.6 Ah
Конструкција - Алуминиум
Големина на тркала - 8"
Максимална брзина 12 km/h
Обсег со полна батерија: 7-13 km
Максимален нагиб на искачување - 5°
Носивост - 80 kg
Тежина - 10 kg
Има предни и задни амортизери

Save this product for later