HAMACHI ET-A11 GT

18295 GT

HAMACHI ET-A11 GT 18295 GT

Нова GT верзија од моделот HAMACHI ET-A11 збогатен со посилна батерија од 10.4 Ah, подобрени перформанси и заден амортизер.

Модел - HAMACHI ET-A11
Мотор:
Номинална моќност - 350W
Максимална моќност - 700W
Предна/Задна кочница
Електронска/Диск
Батерија - Литиумска 36V . 10.4 Ah
Конструкција - Алуминиум
Големина на тркала - 8.5"
Максимална брзина 25 km/h
Обсег со полна батерија: 18-30 km
Максимален нагиб на искачување - 15°
Носивост - 120 kg
Тежина - 12.5 kg
Има задни амортизери27900 мкд
UPC:tt
Brand:Hamachi
Носивост 120 kg (0)
Максимална брзина 25 km/h (0)
Обсег со полна батерија 25-35 km (0)
HAMACHI ET-A11 GT HAMACHI ET-A11 GT HAMACHI ET-A11 GT HAMACHI ET-A11 GT