HAMACHI ET-A11

SKU 18023
21.900 мкд
Во Продавница
1
Product Details

Тротинетот го има во две верзии: со перфорирани (полни гуми) и со гуми на надувување.

Модел - HAMACHI ET-A11
Мотор:
Номинална моќност - 350W
Максимална моќност - 700W
Предна/Задна кочница
Електронска/Диск
Батерија - Литиумска 36V . 7.8 Ah
Конструкција - Алуминиум
Големина на тркала - 8.5"
Максимална брзина 25 km/h
Обсег со полна батерија: 18-30 km
Максимален нагиб на искачување - 15°
Носивост - 120 kg
Тежина - 12.5 kg
Има задни амортизери
Можност за приклучување на мобилна апликација

За да го поврзете вашиот мобилен телефон со тротинетот инсталирајте ја следнава апликација:

Save this product for later