HAMACHI ET-A2

18271

HAMACHI ET-A2 18271
Модел - HAMACHI ET-A2
Мотор: 250W
Предна/Задна кочница Електронска/Механичка
Батерија - Литиумска 24V . 4.4 Ah
Конструкција - Алуминиум
Големина на тркала - 5"
Максимална брзина 25 km/h
Обсег со полна батерија: 10-15 km
Максимален нагиб на искачување - 15°
Носивост - 120 kg
Тежина - 7.5 kg
Има предни амортизери

13850 мкд In stock
UPC:18271
Brand:Hamachi
Носивост 120 kg (0)
Максимална брзина 25 km/h (0)
Обсег со полна батерија 12 km (0)
HAMACHI ET-A2 HAMACHI ET-A2 HAMACHI ET-A2 HAMACHI ET-A2 HAMACHI ET-A2 HAMACHI ET-A2