HAMACHI ET-A5

SKU 18274
17.900 мкд
Во Продавница
1
Детали за производот
Модел - HAMACHI ET-A5
Мотор:
Номинална моќност - 250W
Максимална моќност - 500W
Предна/Задна кочница
Електромагнетна/Гуртни
Батерија - Литиумска 36V . 5.2 Ah
Конструкција - Алуминиум
Големина на тркала - 8"
Максимална брзина 20 km/h
Обсег со полна батерија: 10-17 km
Максимален нагиб на искачување - 15°
Носивост - 100 kg
Тежина - 10.5 kg
Има предни и задни амортизери

Овластен сервис за тротинети е ХЕМИ МОТОРС СКОПЈЕ

Зачувајте го овој производ за подоцна