HAMACHI ET-A9

SKU 18022
20.900 мкд
Во Продавница
1
Детали за производот
Модел - HAMACHI ET-A9
Мотор:
Номинална моќност - 350W
Максимална моќност - 700W
Предна/Задна кочница
Електронска/Механичка
Батерија - Литиумска 36V . 7.8 Ah
Конструкција - Алуминиум
Големина на тркала - 8"
Максимална брзина 25 km/h
Обсег со полна батерија: 18-30 km
Максимален нагиб на искачување - 15°
Носивост - 120 kg
Тежина - 15 kg
Има предни и задни амортизери

Овластен сервис за тротинети е ХЕМИ МОТОРС СКОПЈЕ

Зачувајте го овој производ за подоцна