Hoverbord HAMACHI W11

18278

Hoverbord HAMACHI W11 18278

БЕСПЛАТНА ИСПОРАКА НА ДОМАШНА АДРЕСА

Интелигентните и забавни хуверборди ви дозволуваат да одите каде што сакате. Понудата на

HAMACHI W11 на дете или пријател е посебна прилика. Тоа е подарок исполнет со љубов

и наклонетост, со качување на него телото се движи следејќи го природно своето движење.

Уживајте во овој редок миг на одмор, додадете момент на задоволство.

1. Hoverbord HAMACHI W11 ја користи најновата паметна технологија за да добиете

поголема стабилност.

2. Секој Hoverbord HAMACHI W11 е тестиран и сертифициран / FC / UL2272 е обезбеден за ваша

100% безбедност

3. Hoverbord HAMACHI W11 е со литиумски батерии кои се сертифицирани за нивно полнење од 3 часа и

употреба на преку 20 km.

4. Инсталираните LED светла на предната страна што ќе ви овозможат да ги користите дури и ноќе.

10990 мкд In stock
UPC:18278
Brand:Hamachi
Големина на тркало 10 инчи (0)
Hoverbord HAMACHI W11 Hoverbord HAMACHI W11