Hoverbord HAMACHI W2-A

18277

Hoverbord HAMACHI W2-A 18277

БЕСПЛАТНА ИСПОРАКА НА ДОМАШНА АДРЕСА

Hoverbord HAMACHI W2-A од најпопуларните играчки на оваа сезона. И децата и возрасните ќе можат да уживаат по патот. Трошењето на батеријата зависи од товарот и тежината на лицето.

10990 мкд In stock
UPC:18276
Brand:Hamachi
Големина на тркало 10 инчи (0)
Hoverbord HAMACHI W2-A