Hoverbord HAMACHI W2

18276

Hoverbord HAMACHI W2 18276

БЕСПЛАТНА ИСПОРАКА НА ДОМАШНА АДРЕСА

Hoverbord HAMACHI W2 од најпопуларните играчки на оваа сезона. И децата и возрасните ќе можат да уживаат по патот. Трошењето на батеријата зависи од товарот и тежината на лицето.

8490 мкд In stock
UPC:18277
Brand:Hamachi
Големина на тркало 6.5 инчи (0)