JONWAY E-POWER

SKU 17162
64.000 мкд
Во Продавница
1
Детали за производот

Напредокот на технологијата и се поголемиот интерес за скутери, возила и велосипеди на електричен погон во глобални рамки на нашиот пазар го донесе светски познатиот Jonway E-Power , електричниот скутер кој изобилува со одлични перформанси , елегантна линија, моќен три коловатен придвижувач , како и неговите акцесоари што вклучуваат полнач за батеријата, радио со блутут технологија, звучници и USB влез.

Model: Jonway E-power
Power: 3000 W
Baterry: 72V 20Ah Lead Acid
Range: ~ 65 km
Charging time: From 0% - 100% - 4 hours
Mass of the vehicle: 126 kg
Length x Width x Height: 1,850mm x 710mm x 1,100mm
Wheelbase: 1,325 mm
Max speed: 45 km/h
Front Tire: 110/70-12
Rear Tire: 120/70-12
Bluetooth FM Radio
Speakers
USB Port


Упатство за употреба

Сопственикот е должен да врши редовно оддржување :
1.Редовно чистење (Напомена да не се чисти дирекно со вода)
2.Редовна контрола на исправноста на кочниците и електрониката
3.Редовна контрола на притисокот на воздухот во гумите пропишан на самата гума
4.Редовна контрола на нивото на батеријата (Напомена да не се празни под 10 % секогаш

да се оддржува ниво над 10 % )

Зачувајте го овој производ за подоцна