Maslo ENI i-Ride 10W50 Off Road

17292

Maslo ENI i-Ride 10W50 Off Road 17292

- JASO MA, MA2

- API SL

ENI i-Ride racing offroad 10W-50 е мултиграден лубрикант со високи перформанси на "топ-синтетичка" технологија за off-road мотоцикли.

Ени i-Ride offroad 10W-50 обезбедува соодветно работење на влажни спојки, дури и во услови на многу тешки работни услови, како што се оние со чести ангажирања под голем вртежен момент.


550 мкд In stock
UPC:17292
Brand:ENI