Maxxis Ikon 29x2.20 Foldable M319P

SKU 14358 / TB96753300
1.590 мкд
Моментално недостапен
1
Детали за производот

Димензии: 29x2.20 Foldable M319P

Зачувајте го овој производ за подоцна