Maxxis Ikon 29x2.20 Wire M319P Wire

SKU 14357 / TB96753200
1.320 мкд
Во Продавница
1
Детали за производот

Димензии: 29x2.20 Wire M319P

Зачувајте го овој производ за подоцна