Maxxis Tubeless Minion DHR II + EXO TR Foldable

SKU 14373 / TB73303000
1.590 мкд
Моментално недостапен
1
Детали за производот

Димензии: 26x2.30 M327RU

Зачувајте го овој производ за подоцна