Maxxis Ultralight 700x18/25C

SKU 14382 / IB69859200
440 мкд
Моментално недостапен
1
Детали за производот

Димензии: 700x18/25C
Дебелина: 0.6 mm
Вентил: Presta Valve 60 mm

Зачувајте го овој производ за подоцна