Maxxis Welterweight 29x1.9/2.35 FV

SKU 14392 / IB96826100
330 мкд
Моментално недостапен
1
Детали за производот

Димензии: 29x1.9/2.35
Дебелина: 0.9 mm
Вентил: Presta Valve

Зачувајте го овој производ за подоцна