PCX 150

18025

PCX 150 18025

Скутерот е нов , со 1 година гаранција, има некои каросериски оштетувања на пластиките кои се гледаат на сликите.

Јачина: 8.5 Коњнски сили
Кубикажа: 150 Кубика – 4 Тактно
Ладење: Воздушно
Стартер: Електрично
Пренос: Каиш
Кочница: Предна – Диск / Задна – Диск
Капацитет резервар: 7.8 литри
Потрошувачка: 4.0l
Масло за користење: ENI 10W40
Акумулатор: HAMACHI – 12V9Ah
Максимална Брзина: 80 км на час

54735 мкд In stock
PCX 150 PCX 150 PCX 150 PCX 150 PCX 150 PCX 150 PCX 150 PCX 150