VICTORIA 50 LIMITED

SKU 10789*
60.885 мкд
Во Продавница
1
Детали за производот
Модел: VICTORIA 50 - LIMITED
Моќност: 3.2 hp
Тип на мотор: 50cc - 4-Тактно
Ладење: Воздушно
Стартер: Електричен
Предни / Задни Гуми: 3.50-10 / 3.50-10
Предни / Задни Кочници: Диск / Гуртни
Зачувајте го овој производ за подоцна