TRINX BLUE ELF 3.0

SKU 18204
4.290 мкд
Моментално недостапен
1
Product Details

Велосипедот е наменет за деца на возраст од 5 до 10 години.

Рамка18" x 9" Висококвалитетна челична рамка
ВиљушкаTrinx - челична виљушка
КормилоTrinx - челично кормило
КочнициПредна Це кочница / Гуртна
РамTRINX челичен рам
Гуми18" x 2.125"
Save this product for later